Viborg bryggeriforening.dk
For viborgensisk ølkultur

Bliv medlem af Viborg Bryggeriforening

Vil du støtte foreningens arbejde og vil du være en del af det ølkulturelle fællesskab omkring Viborg Bryghus, så meld dig ind i foreningen.

Kontigent

Med et årsskifte følger også en kontigent opkrævning. Kontigentet udgør kr. 150,00 pr. medlem pr. 1/1 2018 og kan betales på følgende 2 måder:

Betal via netbank:
Overfør beløbet til Den Jyske Sparekasse, Viborg afd. Reg. nr. 9261 - Konto nr. 3050370177
HUSK som minimum at oplyse fulde navn og adresse, samt evt ændringer af øvrige oplysninger - som f.eks. mail-adresse.

Kig ind i Bryggerstuen Munken:
I åbningstiden, fredag 15-23 eller lørdag 11-15, betal dit kontigent til bartenderen og nyd efterfølgende et glas godt øl.

Har du spørgsmål om foreningen, kan formand Ove Berg Andersen kontaktes på roviborg@webspeed.dk

Drejer spørgsmålene sig om medlemsskab, kan foreningens kasserer Jette Norup kontaktes på jettenorup@youmail.dk

Del siden:

VIBORGBRYGGERIFORENING.DK - For viborgensisk ølkultur