Bliv medlem af Viborg Bryggeriforening

Vil du støtte foreningens arbejde og vil du være en del af det øl-kulturelle fællesskab omkring Viborg Bryghus, så meld dig ind i foreningen.

Kontingent

Med et årsskifte følger også en kontingent opkrævning. Kontingentet udgør kr. 150,00 pr. medlem pr. 1/1 2020 og kan betales på følgende 3måder:

Nyt:

Mobile Pay : nr. 506 141
HUSK – navn, adr.m, mail mv. – så vi er sikre på hvem betalingen er for.

Betal via netbank:
Overfør beløbet til Den Jyske Sparekasse, Viborg afd.  Reg. nr. 8214- Konto nr. 3050370177
HUSK som minimum at oplyse fulde navn og adresse, samt evt. ændringer af øvrige oplysninger – som f.eks. mail-adresse.

Kig ind i Bryggerstuen :
I åbningstiden, fredag 15-23 eller lørdag 11-15, betal dit kontingent til bartenderen og nyd efterfølgende et glas godt øl.

Har du spørgsmål om foreningen, kan formand Ove Berg Andersen kontaktes på roviborg@webspeed.dk

Drejer spørgsmålene sig om medlemsskab, kan foreningens kasserer Jette Norup kontaktes på jettenorup@youmail.dk